KLP Alder

Er du analytisk og har lyst til å jobbe med offentlig tjenestepensjon?

Konsulenter Alderspensjon

Da har du muligheten til å bli en del av området Pensjonsoppgjør og bidra til at våre kunder får den beste kundeopplevelsen i pensjonsmarkedet.  

I KLP jobber det cirka 1000 mennesker. Livdivisjonen er KLPs største divisjon og består av 7 seksjoner. Seksjon Pensjonsoppgjør er en av disse og har det overordnede ansvaret for at søknader og utbetalinger av pensjon blir riktig og raskt håndtert. I Pensjonsoppgjør jobber det i dag rundt 165 personer. 

Vi skal ansette nye medarbeidere i faste stillinger og vikariater til området alderspensjon, der arbeidssted vil være Oslo eller Bergen.

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å innvilge, beregne og tilrettelegge for utbetaling av riktig pensjon til våre kunder. Du skal behandle søknader, besvare henvendelser, delta i forbedringsarbeid og følge de prioriteringene som gjelder for ditt område. Du vil også bidra aktivt på tavlemøter i avdelingen. 

Pensjonsoppgjør er midt i et spennende prosjekt der vi skal utvikle fremtidens pensjonsplattform. Du vil derfor bli med på en utvikling der gamle saksbehandlingssystemer byttes ut med et nytt og moderne system som vil bedre brukeropplevelse både for KLP og for kunden.

For å lykkes i denne stillingen er det en fordel at du har pensjonsfaglig kompetanse, gjerne innen offentlig tjenestepensjon og at du setter kunden og kontinuerlig forbedring i fokus.

Du har evnen til å kommunisere tydelig og formulere deg på en enkel og forståelig måte både skriftlig og muntlig. Det er viktig at du liker å jobbe selvstendig og strukturert samtidig som du er nøye med at ting blir gjort riktig. Du liker å samarbeide og skape resultater sammen med andre og er ikke redd for å bruke dine analytiske evner. Vi ser for oss at du har en høyere utdannelse på høgskole-/universitetsnivå. 

Vi kan tilby deg:  

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Faglig og personlig utviklingsmuligheter i et spennende selskap
  • Inkluderende arbeidsmiljø 
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo/Bergen
  • Fine treningslokaler og tilgang til å bruke KLP's feriehytter
  • Fleksitid 

Synes du dette virker spennende og har du det som skal til for å lykkes i stillingen? Vi ser frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen 12 August. Hvis det er noe du lurer på kan du ta kontakt med avdelingsledere Arne Henriksen på telefon 916 49 253 eller e-post arne.henriksen@klp.no og Vibeke L. Riise på telefon 928 09 540 eller e-post vibeke.larsen.riise@klp.no

 

Fylke:

 • Vestland
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.08.2021

Tiltredelse:

Etter Avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo