KLP KLP

Vil du være med å videreutvikle KLP sine forsikringssystemer og flytte våre applikasjoner til skyen?

Systemutvikler

Endringer i produktene og nye teknologiske muligheter krever modernisering og fornyelse av vår IT-portefølje. Vi skal sikre KLP sin ledende posisjon i markedet, gjennom ytterligere digitalisering av forsikringssystemer og etablering av de beste produktene og tjenestene for våre kunder.

Vi starter i høst på skyreise til Microsoft Azure for mainframe applikasjonene til KLP og søker personer som ønsker å være med og bidra i Skyreisen vår. 

Du vil jobbe i team sammen med andre kompetanseområder som Produkteiere, Business Analyst, IT-arkitekter, DBA-er og testere. Forståelse av forretningsområdene til KLP, samt forståelse for hvordan IT brukes som verktøy er nødvendige egenskaper for stillingen. Stillingen vil tilhøre seksjonen IT Liv og Pensjon. Seksjonen har 37 medarbeidere fordelt mellom Oslo og Bergen og ønsker å styrke bemanningen i Bergen med 1 til 2 utviklere.

Vi oppfordrer også deg som er nyutdannet eller i starten av din karriere til å søke stillingen.  

Arbeidsoppgaver:

Hos oss blir du en viktig bidragsyter og pådriver i utvikling og forvaltning av IT Liv og Pensjon sin programportefølje. Sentrale oppgaver vil være innenfor løsningsdesign og programmering. Vi har  også startet en skyreise fra mainframe til Microsoft Azure som vi ønsker du skal bidra inn i.  Oppdraget vårt er å støtte forretningen i å forenkle og effektivisere arbeidsprosesser og utvikle pensjonsproduktet i samsvar med gjeldende regler. Hos oss vil du få muligheter til å delta i ulike deler av utviklingsprosessen, samt bidra til å videreutvikle teamarbeidet sammen med resten av teamet.  

Ønskede kvalifikasjoner:

For å lykkes i stillingen så må du ha høyere utdanning innen IT-faget, annen relevant høyere utdannelse eller tilsvarende kompetanse gjennom arbeidserfaring som utvikler. Du har erfaring med en eller flere av de teknologiene eller språkene vi bruker (Microfocus Enterprise Developer, Visual Studio, Cobol, .Net, DB2, AQT, TFS, Azure Devops). I tillegg vil vi vektlegge erfaring med team og prosjektarbeid. Vi forventer også at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

Det er viktig for oss at du kjenner deg igjen på at du er løsningsorientert og kan gjennomføre oppgaver på en selvstendig og ansvarsbevisst måte. Utover å være selvstendig er det også viktig for oss at du jobber godt i team og at du trives med å løse komplekse utfordringer sammen med andre. Du har videre gode analytiske ferdigheter og er opptatt av kontinuerlig forbedring og effektivisering. 

Vi tilbyr

  • Godt faglig arbeidsmiljø
  • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne kontorlokaler sentralt i Bergen
  • Firmahytter
  • Fleksitid

Virker denne stillingen interessant for deg og har du egenskapene og kvalifikasjonene vi ser etter? I så fall vil vi svært gjerne komme i kontakt med deg.

Registrer din søknad og last opp CV, vitnemål og relevante attester innen

Har du spørsmål til stillingene, ta gjerne kontakt med Rune Brakstad avdelingsleder IT Liv og Pensjon på telefon 91637370 eller mail rune.brakstad@klp.no  for mer utfyllende informasjon.Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

09.10.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Zander Kaaes gt 7 5014 Bergen