KLP Pensjonsoppgjør

Avdelingsleder - Pensjonsoppgjør

Er du på jakt etter ny jobb med ansvar og muligheter?

Vi skal nå styrke lederteamet i Pensjonsoppgjør (PO) og søker derfor etter en avdelingsleder til PO Felles. PO Felles håndterer fellesfunksjoner samt utvalgte prosesser for ytelseavdelingene og har 9 medarbeidere. Pensjonsoppgjør (PO) er seksjonen i KLP som håndterer saksbehandling og utbetaling av pensjoner. PO er et fag- og saksbehandlingsmiljø som består av ca. 210 medarbeidere fordelt på Oslo og Bergen.

Noen av de mest sentrale arbeidsoppgavene knyttet til jobben vil være å følge opp medarbeiderne samt sikre daglig ledelse, drift og koordinering av avdelingens ansvar i tillegg til kontinuerlig forbedring av avdelingens arbeidsoppgaver.

Er du en som liker å kombinere pensjon og ledelse så er dette stillingen for deg. Du brenner for ledelse i kombinasjon med endringsledelse og strategisk arbeid. Du ser fort sammenhenger og forstår hvordan de ulike elementene i verdikjeden henger sammen.  Du har fortrinnsvis erfaring med offentlig tjenestepensjon. Du har høy arbeidskapasitet, er strukturert og nøyaktig. Du setter deg fort inn i nye arbeidsoppgaver. Du har gjerne erfaring fra å ha jobbet med automatisering og digitalisering av løsninger. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.

Vi ser gjerne for at du har høyre utdanning på minimum bachelornivå innenfor økonomi, ledelse eller annen relevant utdanning og at du har noen års relevant arbeidserfaring.

Hvorfor KLP?

I KLP blir du en del av en gjeng engasjerte og dyktige folk som trives best når laget jobber mot felles mål, som har det bra sammen og tar vare på hverandre. Du vil få jobbe i et spennende og hyggelig arbeidsmiljø, hvor vi er opptatt av personlig og faglig utvikling.

Vi har fine, moderne kontorfasiliteter i Barcode, rett ved Oslo S, hvor vi tilbyr subsidiert frokost, lunsj og ettermiddagsmat i god kantine. I kontorlokalene får du også tilgang til våre massasje- og treningsfasiliteter. Som ansatt får du gode betingelser på forsikringer og boliglån, full lønn i foreldrepermisjon, samt offentlig tjenestepensjon med uføre- og etterlattepensjon. I tillegg vil du få tilgang til KLPs hytter og ferieleiligheter i Norge.

Høres dette ut som en stilling midt i blinken for deg? Vi ser frem til å lese din CV og søknad innen fristen 30. januar.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Områdeleder Undis Gjevert på telefon: 95160663 eller e-post: undis.gjevert@klp.no

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.01.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Undis Gjevert

mob: +47 95160663

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo