KLP Teknologi

KLP Teknologi søker bachelor- og masterstudenter til internship!

Internship sommeren 2023

KLP Teknologi søker bachelor- og masterstudenter til internships sommeren 2023, og håper du vil søke. Som en del av Internship programmet hos oss vil du jobbe i et ungt fagmiljø og være en del av et tverrfaglige team, som drives av engasjement og nytenking. 

 Vi ser nå etter 8 nye interns til avdelingene: 

 • IT Sikkerhet 

 • Operativ Sikkerhet og nettverk 

 • IT Digital Utvikling 

 • Endringsprogrammet 

IT Sikkerhet ser etter deg med teknisk kompetanse, og som er nysgjerrig etisk hacking, overvåkning og analyse av dataangrep samt sikker programutvikling.  

Det digitale trusselbilde består av stadig mer profesjonelle kriminelle aktører som i økende grad utnytter menneskelige og digitale svakheter i norske virksomheter for å oppnå uautorisert tilgang til verdifull informasjon. KLP reduserer risiko for angrep mot selskapets verdier ved å satse stort på IT-sikkerhet, blant annet som del av utviklingsprosesser, drift, deteksjon og respons på hendelser. I tillegg praktiserer KLP aktiv sikkerhetstesting av egne interne systemer, der målet er å finne og eliminere sårbarheter som mulig kan utnyttes av trussel-aktører.  

Hva jobber Operativ Sikkerhet og nettverk med, og hvem ser vi etter? 

Operativ sikkerhet/KLP Cyber Defense Center er teamet som sikrer KLP sine digitale verdier. Vi jobber med overvåkning, deteksjon og analyse av potensielle data-innbrudd i sanntid og gjør aktiv Threat Hunting gjennom alle våre sikkerhetsrelaterte datakilder. Vi ser etter deg som vil prøve seg på å utvikle Cyber Deception teknologi med oss, for å gjøre jobben enda vanskeligere for angriperen.

Vil du lære mer om å utvikle tjenester som gir stor kundeverdi for KLP? Da vil vi i Digital utvikling jobbe med deg! 

Digital Utvikling har ansvaret for utvikling og forvaltning av tjenester som benyttes av KLPs kunder og medlemmer. Vi skal bidra til at KLP utvikler lønnsomme digitale selvbetjeningsløsninger som gir gode kundeopplevelser og styrker vår posisjon i markedet. Våre teknologier er Java, Javacript, Spring og React, du vil også få kunnskap om Universell Utforming, sikker koding og smidig utvikling 

Hva jobber Endringsprogrammet med, og hvem ser vi etter? 

Endringsprogrammet i KLP er et av Norges største digitaliseringsprosjekter. Hvis du vil få litt innblikk og erfaring i hvordan vi bygger fremtidens digitale betjeningskonsept basert på moderne teknologi og metode, er dette området du bør søke deg til. 

Hvorfor internship i KLP? 

Hos oss vil du få jobbe sammen med dyktige kollegaer. Du vil få god oppfølging fra både leder og mentor samt få delta i et tverrfaglig utviklingsprosjekt. Som intern får du en smakebit på det daglige arbeidet som sikkerhetstester eller hendelseshåndterer i KLP. 

Vi tilbyr

 • Fine kontorlokaler sentralt i Bjørvika 

 • Fine treningslokaler 

 • Faglig sterkt miljø 

 • Fordypning innenfor et av KLP Teknologi sine fagområder 

 • Samarbeid med dyktige kollegaer på tvers av ulike fagområder 

 • Bygge nettverk med medstudenter og kollegaer 

 • Relevant arbeidserfaring ved siden av studier 

Internshipet vil ha en varighet på inntil seks uker med oppstart mandag 26.06.23. Det vil være mulighet å ta sommerferie i uke 29 og 30, etter avtale. Synes du dette virker spennende? Da ser vi frem til å høre fra deg. Send inn CV, søknad, vitnemål og relevante attester innen 19.02.2023. Skriv gjerne i søknadsteksten hva som motiverer deg for å søke på akkurat dette programmet. Søkere vil bli kontaktet fortløpende.  

Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt med Sofia Torgersen fra Adecco på telefon: 23 29 00 00 eller e-post: Sofia.torgersen@adecco.no  

NB! Søkere som ikke legger ved CV og vitnemål vil ikke bli vurdert i denne prosessen. 

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Engasjement

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

19.02.2023

Tiltredelse:

26.06.2023

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo