KLP

Har du lyst til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver i et hektisk og hyggelig arbeidsmiljø?

Advokat/jurist konsernjuridisk – KLP

Konsernjuridisk avdeling består av 6 advokater. Vi arbeider med et bredt fagfelt innen finans- og forsikringsrett. Vi bistår konsernledelsen i KLP og datterselskapene KLP Kapitalforvaltning, KLP Eiendom, KLP Skadeforsikring og KLP Banken, og arbeider tett med ledelsen i disse selskapene. I tillegg har vi styresekretariatene i selskapene, noe som gir god innsikt i de forskjellige virksomhetene.

Hva ser vi etter hos deg?

Det brede arbeidsområdet krever at du raskt må kunne sette deg inn i nye, utfordrende problemkomplekser og fagområder, og ha god arbeidskapasitet. Videre må du være serviceinnstilt, ha evne til å arbeide selvstendig og effektivt, men også ha gode samarbeidsegenskaper og trives med å arbeide med mennesker med forskjellig yrkesbakgrunn.

Du må ha meget gode juridiske kvalifikasjoner, god forretningsmessig forståelse, og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Det er en fordel om du har kjennskap til ett eller flere av følgende områder: Generell forretningsjus, selskapsrett, M&A, verdipapirrett, lånefinansiering, bankvirksomhet, forsikringsrett, pensjon, personvernrett, anti-hvitvaskings- og sanksjonsregelverket, anbudsrett, finansregulatorisk rammelovgivning. Du bør ha minst 3 års arbeidserfaring, gjerne fra et større forretningsjuridisk advokatfirma eller lignende.

Hva tilbyr vi?

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver med svært gode muligheter for faglig utvikling
  • Et faglig stimulerende og hyggelig arbeidsmiljø i nyere lokaler sentralt i Oslo - Barcode
  • Gode ordninger for pensjon, forsikring og lån
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter erfaring og kvalifikasjoner

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til fung. Juridisk direktør Lene Elisabeth Bjerkan på tlf. 92 06 23 18 eller e-post: lene.elisabeth.bjerkan@klp.no.

Vi ser frem til å lese din søknad, vedlagt CV og øvrige papirer, innen søknadsfristen 10. februar 2023.

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

10.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo