KLP Eiendom

Spennende muligheter i KLP Eiendom for talenter som ønsker videre karriere innen økonomifaget.

Økonomikonsulenter

KLP Eiendom vokser og nå trenger vi to nye flinke talenter med på laget vårt.

Er det deg vi ser etter?

For å lykkes som økonomikonsulent hos oss har du gjerne høyere utdanning innen økonomi/regnskap og 2-3 års relevant erfaring fra før. Har du kjennskap til eiendomsbransjen er det ett pluss, men ikke ett krav. Det er viktig for oss at du behersker norsk godt så vel skriftlig som muntlig.

Som person er du nysgjerrig og uredd og vant med å bruke digitale verktøy, regnskapsprogrammer, Excel og andre relevante IT systemer. Vi verdsetter også at du liker å ta initiativ og at du er en lagspiller. Arbeidet krever også struktur, nøyaktighet og at du også kan jobbe selvstendig når det trengs. Det er også viktig for oss at du har godt humør, at du har ansvarsfølelse ovenfor jobben og at du er til å stole på.

Dine arbeidsdager hos oss

I hverdagen vil du rapportere direkte til regnskapssjef og sammen med andre dedikerte kollegaer vil du få jobbe «høyt og lavt» med både faste- og varierte oppgaver. Ingen dag er helt lik hos oss, så vi håper du synes variasjon gjør hverdagen bare mer spennende. Kjenner du deg også igjen i mottoet om at ingen oppgaver er for små, og ingen oppgaver er for store, så har du store muligheter for å trives i jobben.  Det å samarbeide og hjelpe hverandre i hverdagen er en del av kulturen hos oss og som vi ønsker også du blir en del av.

Arbeids- og ansvarsområder

Hos oss vil du få jobbe med mange ulike oppgaver i hverdagen. Du vil få ansvar for en egen portefølje av eiendomsselskaper. Videre vil regnskapsføring fra A til Å være en sentral oppgave. Du vil også ha ansvar for den løpende kontakten med våre forvaltere av eiendommer, eiendomssjefer og våre driftsmiljøer. Utarbeidelse av periodisk rapportering er også en sentral oppgave. 

Vi tilbyr: 

  • Faglige utfordringer i et profesjonelt eiendomsmiljø
  • Godt arbeidsmiljø med dyktige og trivelige kollegaer
  • Gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger
  • Moderne kontorlokaler sentralt i Bjørvika
  • Firmahytter, et aktivt bedriftsidrettslag og eget treningssenter i kontorlokalene

Høres dette ut som spennende stillinger for deg? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen fristen. Hvis du har spørsmål til stillingene, kan du ta kontakt med Økonomisjef Espen Almvik på tlf 951 73 383

KLP samarbeider med Semac som gjennomfører bakgrunnssjekk av den som tilsettes. Formålet er å verifisere CV, annen søknadsdokumentasjon og sikre lik- og objektiv behandling. Dersom stillingen krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsetter fremlagt politiattest

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

08.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo