KLP Eiendom

Vil du bidra til å styrke et solid, fremtidsrettet og kundeorientert eiendomskonsern?

KVALITETSANSVARLIG/COMPLIANCE OFFICER

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper med eiendommer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Vi utvider stadig eiendomsporteføljen vår gjennom kjøp, nybygging, utvikling og rehabilitering, og har flere spennende eiendomsprosjekter i alle regioner. KLP Eiendom er ISO sertifisert etter ISO90001 og ISO14001, og vi har et kvalitetssystem basert på SharePoint. 

Vi får nå ledig plass på laget og leter etter en ny kvalitetsansvarlig/compliance officer. Stillingen har et ansvarsområde som vil gi deg en unik innsikt og påvirkning på tvers av avdelingene i hele selskapet. 

KLP Eiendom etterlever en rekke selvpålagte kvalitets- og miljøstandarder, i tillegg til myndighetskrav innen personvern, åpenhetsloven og rapportering. Dette vil bli ditt primære arbeidsfelt og du vil få et overordnet ansvar for oppfølging av rutiner og ISO-sertifiseringer. Du vil jobbe tett på ledergruppen, alle avdelinger og regioner for å sikre gode rutinebeskrivelser, oppfølging av rapportering og bidra til å legge grunnlaget for ledelsens gjennomgang og kontinuerlig forbedring. 

Stillingen som kvalitetsansvarlig/compliance officer rapporterer til ledelsen i KLP Eiendom. Stillingen er en del av Trondheimskontoret og administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim er nærmeste leder. Du må ha utpreget systemforståelse, IT-kunnskap og trives godt med å ivareta struktur og etterrettelighet. 

Vi er nysgjerrige på ny kompetanse og stillingen kan tilpasses og utvikle seg sammen med deg. Spennende arbeidsoppgaver, en sentral plassering i organisasjonen og meget gode og ryddige betingelser, håper vi bidrar til å vekke din nysgjerrighet. Hos oss vil du bli møtt av et godt og inkluderende arbeidsmiljø. 

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Høyere utdanning, gjerne innen økonomi/revisjon
  • Erfaring med oppgaver fra f.eks. controlling, revisjon, systemoppfølging mv. Gjerne fra ulike arenaer/virksomheter
  • Velutviklet kompetanse og interesse for IT
  • Kjennskap til ISO9001 og/eller ISO14001 er en fordel
  • Gode samarbeidsevner – må trives med å jobbe på tvers i organisasjonen og opp mot ulike ansvarsområder
  • Selvstendig, strukturert og systematisk i oppgaveløsning
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne 

Vi tilbyr

  • En spennende stilling i et av Nordens største eiendomsselskaper
  • Bredt ansvarsområde med gode utviklingsmuligheter både personlig og faglig
  • Trivelig og stimulerende arbeidsmiljø, og kolleger med høy fagkompetanse
  • Konkurransedyktige betingelser, herunder rentefordeler i bank, god pensjonsordning i KLP og fri i jul og påske 

Hvis du synes dette virker spennende og mener å ha det som skal til for å lykkes i stillingen, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Nærmere spørsmål om stillingen kan rettes til Avantas ved Christian Ingebrigtsen tlf 47462547, Ole Erik Fremo tlf 90754797, eller administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim Ruth Hege Havdal på tlf 91142585.

KLP samarbeider med Semac som gjennomfører bakgrunnssjekk av den som tilsettes. Formålet er å verifisere CV,  annen søknadsdokumentasjon og sikre lik- og objektiv behandling. Dersom stillingen krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsetter fremlagt politiattest 

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

27.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Abels Gate 9 7030 Trondheim