KLP Kapitalforvaltning

Har du lyst til å få relevant arbeidserfaring under studiene?

Sommer-internship i KLP Kapitalforvaltning

 Vi ser nå etter nye interns til sommeren 2025. Som intern hos oss får du ikke bare en fot innenfor døren i finansverden, du får også en unik mulighet til å lære mer om investeringer over hele verden i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø. Du får ansvaret for en selvstendig oppgave som du skal løse med god oppfølging fra både leder og en erfaren mentor.

KLP Kapitalforvaltning er en ansvarlig investor som har tett kontakt med selskaper og viktige aktører i næringslivet. Vi søker deg som har en stor interesse for finans og forvaltning av penger, samt et ønske om å arbeide målrettet med å integrere samfunnsansvar og bærekraft i forvaltning og investeringsbeslutninger. Vår ambisjon er å være ledende på dette området.

Vi ser etter deg som er i gang med studiene og kan vise til gode akademiske resultater. Videre ser vi for oss at du er engasjert, lærevillig og nysgjerrig. Du samarbeider godt med andre, samtidig som du tar ansvar for egne arbeidsoppgaver.

Du vil jobbe sammen med dyktige kollegaer på tvers av ulike fagområder og fordype deg innen ulike områder i selskapet. Vi jobber blant annet med forvaltning, analyse, salg, teknologi og ansvarlige investeringer.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å ha internship i KLP Kapitalforvaltning? Hør podkasten med tidligere sommer-intern Solveig Halldora Stefansdottir som nå jobber i en av våre avdelinger og Kiran Aziz som leder vår avdeling for ansvarlige investeringer. Du kan også lese om de som hadde internship sommeren 2023 her: Internship - KLP.no 

Vi tilbyr

  • Faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Fordypning innenfor et av KLP Kapitalforvaltnings fagområder
  • Samarbeid med dyktige kollegaer på tvers av ulike fagområder
  • Bygge et sosialt nettverk med medstudenter og kolleger
  • Relevant arbeidserfaring ved siden av studier

 

Oppstart vil være 10 juni 2025 og Internshipet vil ha en varighet på ca. 6-8 uker. Det vil være mulig å ta noe sommerferie i juli.

Synes du dette virker spennende? Da ser vi frem til å høre fra deg. Send inn CV, søknad, vitnemål og relevante attester innen 12.08.24. Søkere vil bli kontaktet fortløpende. Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner i Adecco, Sofia Torgersen på tlf: 23 29 00 00.

NB! Søkere som ikke legger ved CV og vitnemål vil ikke bli vurdert i denne prosessen.

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Trainee / praktikant

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

21.07.2024

Tiltredelse:

10.06.2025

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo