KLP Teknologi

Har du lyst på relevant arbeidserfaring under studiene?

Sommer-Internship i KLP Teknologi

Vi ser nå etter nye interns til KLP Teknologi sommeren 2025, og håper du vil søke! 

Som intern hos oss får du ikke bare en fot innenfor døren i teknologiverden; du får også en unik mulighet til å lære mer om hvordan teknologi fungerer i en stor finansinstitusjon, samt bli del av et sosialt og godt arbeidsmiljø. 

KLP Teknologi er teknologieksperten som best forstår KLP sin forretning. Realisering av KLPs strategi er helt avhengig av en Teknologi-organisasjon som har høy fagkompetanse i kombinasjon med solid forståelse for våre forretningsområder. I tillegg til modernisering av teknologiporteføljen er derfor organisasjons- og kompetanseutvikling viktige fokusområder. 

Vi ser etter deg som er i gang med høyere utdanning innen programvareutvikling eller sikkerhet. Du kan vise til gode akademiske resultater. Videre ser vi for oss at du er engasjert, lærevillig og nysgjerrig. Du trives godt i samarbeid med andre, samtidig som du tar ansvar for egne arbeidsoppgaver. 

Hvorfor internship i KLP? 

Hos oss vil du jobbe sammen med dyktige kollegaer. Du vil jobbe i et team, hvor dere blir utfordret med reelle oppgaver og problemstillinger. Dere vil få tett oppfølging fra både leder og mentor. Som intern får du en smakebit på det daglige arbeidet som for eksempel en utvikler, sikkerhetstester eller hendelseshåndterer i KLP gjør. 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å ha internship i KLP Teknologi? Hør podkasten med en av årets interns Ivan Norderhaug og leder Lene Kongerud her: Internship Teknologi

Vi tilbyr: 

  • Internship innenfor et av KLP Teknologi sine fagområder i et faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø 
  • Samarbeid med dyktige kollegaer på tvers av ulike fagområder 
  • Bygge nettverk med andre medstudenter og kollegaer 
  • Relevant arbeidserfaring ved siden av studier 
  • Tilgang til fine kontorlokaler og treningsrom sentralt i Bjørvika 

Oppstart vil være 9. Juni 2025 og internshipet vil ha en varighet på ca. 6-8 uker. Det vil være mulig å ta noe sommerferie i juli. 

Synes du dette virker spennende? Da ser vi frem til å høre fra deg. Send inn din CV, søknad, vitnemål og relevante attester innen 22. September 2024.Søkere vil bli kontaktet fortløpende. Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner i Adecco, Sofia Torgersen på tlf: 23 29 00 00 som bistår oss i rekrutterer til dette internshipet. 

NB! Søkere som ikke legger ved CV og vitnemål vil ikke bli vurdert i denne prosessen. 

 

 

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Trainee / praktikant

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

22.09.2024

Tiltredelse:

09.06.2025

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo