Kapitalforvaltning

Har lyst til å jobbe med fond og verdipapirer i KLP?

Controller

Nå er vi på jakt etter en controller til avdelingen for Handels og fondsadministrasjon. Avdelingen inngår i selskapets seksjon for Investeringstjenester og består av 14 personer. Enheten har ansvar for oppgjør av verdipapirer og derivater, sikkerhetsstillelse, regnskap og fondsadministrasjon for våre 44 KLP-fond. For den riktige kandidaten er det mulighet for utvikling innenfor flere av disse områdene.  

For å lykkes i stillingen tenker vi du er interessert i å lære kapitalforvaltning fra innsiden. Vi tror du er nysgjerrig på å forstå detaljene og se sammenhengene i prosessene. Du blir motivert av å lære og tar ansvar for å videreutvikle egen kompetanse.  

Du er tålmodig, liker å jobbe selvstendig og strukturert, samtidig som du er nøye med at ting blir gjort riktig. Du liker å skape resultater sammen med andre og er ikke redd for å lære nye ting. Du trives med hektiske arbeidsdager og står gjerne på litt ekstra når det behøves. 

Den rette kandidaten vil få mye ansvar og kan bli en faglig ressursperson ii avdelingen. 

 

Kvalifikasjoner: 

  • Høyere utdannelse høgskole-/universitetsnivå 
  • Trives med høyt tempo 
  • Interesse for verdipapirmarkedet og finansielle instrumenter 
  • God teknisk forståelse og interesse for bruk av IT-verktøy 

 

Hva kan vi tilby deg? 

Hos oss vil du få spennende utfordringer i et stort finanskonsern i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og motiverte medarbeidere, og vi har gode pensjons- og velferdsordninger. Som ansatt i KLP vil du få tilgang til fine treningslokaler og KLPs feriehytter. KLP-huset ligger sentralt i Bjørvika rett ved Oslo S. 

Synes du dette virker spennende og har det som skal til for å lykkes i stillingen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Send din søknad med vedlagt CV, vitnemål og attester innen søknadsfristen 22. september 2024. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte avdelingsleder Beate Hytta på tlf.nr. 91196319 eller e-post beate.hytta@klp.no 

 KLP samarbeider med Semac som gjennomfører bakgrunnssjekk av den som tilsettes. Formålet er å verifisere CV,  annen søknadsdokumentasjon og sikre lik- og objektiv behandling. Dersom stillingen krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsetter fremlagt politiattest.

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

22.09.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo