KLP

KLP søker deg som har et brennende engasjement og solid kompetanse på klima

Fagansvarlig klima

Har du et brennende engasjement og solid kompetanse på klima? I denne stillingen vil du få muligheten til å forme hvordan KLP som ett av landets største selskaper og institusjonelle investorer arbeider med det grønne skiftet. Du vil jobbe både strategisk og operativt knyttet til KLPs strategi for bærekraft og samfunnsansvar på tvers i organisasjonen.

KLP ønsker å innrette forvaltningen etter Parisavtalens ambisjoner. Vi har satt oss et netto null-mål og utviklet et veikart for hvordan vi skal jobbe for å nå målet. Du vil være en nøkkelperson for å drive denne implementeringsprosessen og videreutvikle veikartet. Du følger utviklingen i politikk og næringsliv, og ser mulighetene for hvilken rolle finansnæringen kan spille.

Din arbeidshverdag

Du vil jobbe med kunnskap og analyser om klima- og bærekraftsrisiko i forvaltningen. Du vil blant annet arbeide med implementering og videreutvikling av KLPs veikart for netto null og videreutvikle KLPs klimarisikoanalyser. Klima og natur vil være ditt hovedfokus, men du vil også være involvert i arbeidet innenfor andre bærekraftstemaer. Du vil få muligheten til å bygge nettverk med eksterne aktører, representere KLP og holde presentasjoner i eksterne fora.

For å lykkes i denne stillingen bør du være svært analytisk. Du er engasjert, målorientert og har stor gjennomføringsevne. Du trives med å drive utviklingsprosesser innenfor et fagområde hvor mye er nybrottsarbeid. Gode kommunikasjonsevner vil være en stor styrke, og du vil få muligheten til å bidra aktivt i kommunikasjons- og posisjoneringsarbeid.

Vi tilbyr

Du vil bli en del av et fagmiljø som har ambisjon om å være ledende på samfunnsansvar og bærekraft. Du vil jobbe i et solid selskap i stadig utvikling og din arbeidshverdag vil være spennende og variert. Vi kan tilby gode pensjons –og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og gode arbeidsbetingelser. Som ansatt i KLP har du tilgang til et velutstyrt treningsrom, sykkelparkering i kjeller, god kantine, et aktivt bedriftsidrettslag og firmahytter i inn- og utland. Hvis du synes dette virker spennende, ønsker vi å komme i kontakt med deg. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Direktør for samfunnsansvar, Heidi Finskas på tlf +47 45 88 04 60 eller en av våre rådgivere i Badenoch+Clark Christen Nybraaten, +47 928 13 777  og Wenche Kristiansen, +47 922  837 56.

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

20.01.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo