KLP

Datavarehusbyggere

Datavarehusbyggere

Vi bygger et helt nytt konserndatavarehus for KLP. Er du den rette til å levere de nye løsningene?

Endringer i markedet og nye teknologiske muligheter krever modernisering og fornyelse, og vi har fått i oppdrag å bygge opp en ny analytisk dataplattform. Vi har startet reisen med å etablere ny analyseplattform i Snowflake i Azure, etablering av Informatica Cloud Data Governance samt at IICS skal benyttes for data integrasjon/ETL. Vi tror du har høyere relevant utdannelse, noen års erfaring fra Bussines Intelligence og brenner for å lage gode tekniske løsninger.

Våger du å være med på å bygge ikke bare de beste løsningene, men også et miljø der vi sammen tar sjanser og bygger kultur for endring, prøving og feiling.

Teamet vårt er kanskje det mest spennende stedet å jobbe i Norge akkurat nå.  Vi brenner for teknologi og raske løsninger med god kvalitet. Vi håper du deler vår interesse og vil supplere og utfordre Teamet. Antagelig liker du å dykke ned i komplekse oppgaver for å finne den beste tekniske løsningen, samtidig som du liker å kommunisere med brukere for å få den mest funksjonelle løsningen. Vi trenger forskjellig kompetanse i Teamet vårt så søk på stillingen, eller ta kontakt, om du vil være med på en spennende reise.

Vi arbeider for å bli det beste Data og Analytics Teamet og tror at du vil hjelpe oss med det.

For å bli best må vi sammen skape arbeidsglede, fokusere på kompetanseutvikling og bygge et miljø som er inkluderende og har mangfold. Vi har gode tilbud om kurs både internt og eksternt for å kunne utvikle oss og være i forkant teknologisk. Du må kunne snakke og skrive norsk for at vi skal kunne kommunisere godt sammen.

Vi er til å stole på.

Vi har en god åpen dialog og trives med arbeidsmiljøet vi sammen har skapt. Vi trives godt sentralt i Bjørvika i Oslo med kort vei til offentlig kommunikasjon. Kommunikasjon og felles forståelse er viktig for å gi støtte til organisasjonen i den digitale hverdagen. Du trives som best når du får høre fra en intern kunde at løsningen ga mer enn forventet og var enkel i bruk.

Er du i tillegg en person som setter pris på utfordringer og en hverdag som er i stadig endring? Er du en person som jobber selvstendig og målrettet? Ja, da har vi ledig stilling til deg som synes det er gøy å omsette data til forretningsverdi.

Ring eller mail gjerne Audun Berg om du vil vite mer, tlf. 951 01 751 Mail: audun.berg@10fold.no

Vi behandler søknadene fortløpende, så det er fint om du viser interesse så raskt som mulig.

Vennligst benytt vår elektroniske søknadsrutine som aktiviseres ved egen link i denne stillingsannonsen. Her har du også muligheten til å legge ved kopi av din CV og eventuelle andre vedlegg.

 

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.06.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Hjemmeside:

http://www.klp.no

Adresse:

Dronning Eufemias gate 10 0191 Oslo